Finn Magnus Rasmussen Arkitekt MNAL/Partner og daglig leder finn[at]fjordgruppen.no +47 40 41 61 61 Utdannet fra NTNU i 2006. Finn er firmaets motor, og sørger for at vi andre har nok å gjøre. Han er diplomatisk, meget løsningsorientert og har bred kunnskap innenfor faget. Han har en tendens til å komme på nye gründerkonsepter, men trives også veldig godt som arkitekt, og mener det er verdens beste yrke. Finn har en skjult drøm om å være DJ på kveldstid, men har heldigvis ingen talent innenfor det yrket.

Finn Magnus Rasmussen
Arkitekt MNAL/Partner og daglig leder
finn[at]fjordgruppen.no
+47 40 41 61 61

Utdannet fra NTNU i 2006.

Finn er firmaets motor, og sørger for at vi andre har nok å gjøre. Han er diplomatisk, meget løsningsorientert og har bred kunnskap innenfor faget. Han har en tendens til å komme på nye gründerkonsepter, men trives også veldig godt som arkitekt, og mener det er verdens beste yrke. Finn har en skjult drøm om å være DJ på kveldstid, men har heldigvis ingen talent innenfor det yrket.

Shirin Celine Yazdani Arkitekt shirin[at]fjordgruppen.no +47 40 51 20 01 Utdannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering i 2015. Shirin trives med alle type oppgaver, og er en potet som kan brukes til alt. Hun er kontorets regelrytter, og gir seg ikke før hun har oversikten. Hun har en utsøkt estetisk smak og har en nydelig strek. Shirin er kontorets trivselsansvarlig, og før blodsukkeret hos oss andre rekker å synke har Shirin servert ting med sukker på. Skulle Shirin funnet seg et annet yrke måtte det vært som eier av en eksotisk blomsterbutikk.

Shirin Celine Yazdani
Arkitekt
shirin[at]fjordgruppen.no
+47 40 51 20 01

Utdannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler
for Arkitektur, Design og Konservering i 2015.

Shirin trives med alle type oppgaver, og er en potet som kan brukes til alt. Hun er kontorets regelrytter, og gir seg ikke før hun har oversikten. Hun har en utsøkt estetisk smak og har en nydelig strek. Shirin er kontorets trivselsansvarlig, og før blodsukkeret hos oss andre rekker å synke har Shirin servert ting med sukker på. Skulle Shirin funnet seg et annet yrke måtte det vært som eier av en eksotisk blomsterbutikk.

 

Ole Henrik Hiorth Arkitekt MNAL/Partner ole[at]fjordgruppen.no +47 41 44 13 82  Utdannet fra NTNU i 2011. Ole er en arbeidshest som liker å sitte ut over kveldene. Han er mannen som har sjekklistene i orden, og sørger for at det blir kvalitet i alt fra arkitektur til det administrative. Han har en undertrykt forkjærlighet til postmodernismen, men hans byggverk viser heldigvis en mer rasjonell, raffinert og saklig tilnærming til arkitekturen. Ole er en jovial fyr som kunnet jobbet med hva som helst, og fått det bra til.

Ole Henrik Hiorth
Arkitekt MNAL/Partner
ole[at]fjordgruppen.no
+47 41 44 13 82 

Utdannet fra NTNU i 2011.

Ole er en arbeidshest som liker å sitte ut over kveldene. Han er mannen som har sjekklistene i orden, og sørger for at det blir kvalitet i alt fra arkitektur til det administrative. Han har en undertrykt forkjærlighet til postmodernismen, men hans byggverk viser heldigvis en mer rasjonell, raffinert og saklig tilnærming til arkitekturen. Ole er en jovial fyr som kunnet jobbet med hva som helst, og fått det bra til.

Martin Håskjold Larsen Ingeniør/Daglig leder Fjord Ingeniører martin[at]fjordgruppen.no +47 47 83 08 64 Utdannet fra HiST i 2012. Martin er byggingeniøren som kan tenke utenfor boksen, og lar konstruksjon og bygningsfysikk også handle om det estetiske. Han forstår arkitektenes intensjoner, prosjektets økonomiske begrensninger, Newtons fysiske lover, og forener dette til ingeniørkunst. I tillegg er han morsom til ingeniør å være. Hvis Martin må finne seg et annet yrke, ville det vært som viltforvalter på Finnmarksvidda. 

Martin Håskjold Larsen
Ingeniør/Daglig leder Fjord Ingeniører
martin[at]fjordgruppen.no
+47 47 83 08 64

Utdannet fra HiST i 2012.

Martin er byggingeniøren som kan tenke utenfor boksen, og lar konstruksjon og bygningsfysikk også handle om det estetiske. Han forstår arkitektenes intensjoner, prosjektets økonomiske begrensninger, Newtons fysiske lover, og forener dette til ingeniørkunst. I tillegg er han morsom til ingeniør å være. Hvis Martin må finne seg et annet yrke, ville det vært som viltforvalter på Finnmarksvidda. 

Maria Inês Correia Arkitekt ines[at]fjordgruppen.no +47 94 42 91 57 Utdannet fra Dep. de arquitectura, F.C.T. Universidade de Coimbra, Portugal i 2011. Inês blir svært utålmodig hvis hun ikke har nok å gjøre, og jobber like effektivt som to. Hun er en reser med tegneprogrammet, og lager mulighetsstudier med venstrehånden, mens hun tegner byggdetaljer med høyre. Hun er en dedikert arkitekt, men hvis hun skulle funnet seg et annet yrke ville det vært vinbonde i Douro i Portugal. 

Maria Inês Correia
Arkitekt
ines[at]fjordgruppen.no
+47 94 42 91 57

Utdannet fra Dep. de arquitectura, F.C.T. Universidade de Coimbra, Portugal i 2011.

Inês blir svært utålmodig hvis hun ikke har nok å gjøre, og jobber like effektivt som to. Hun er en reser med tegneprogrammet, og lager mulighetsstudier med venstrehånden, mens hun tegner byggdetaljer med høyre. Hun er en dedikert arkitekt, men hvis hun skulle funnet seg et annet yrke ville det vært vinbonde i Douro i Portugal.