Modulbygg  FA #01x

 

”Du kan velge hvilken som helst farge så lenge den er sort”

Fjord Arkitekter skal være en spydspiss for utvikling av fleksible og bærekraftige mobilhjem, med fokus på form, funksjon og pris. Mobilhjemmene produseres 100 % ferdig på fabrikk med bad, kjøkken og annen innredning, og fraktes til bruksstedet hvor de monteres. Gode, praktiske og fleksible rom med god takhøyde kompenserer for redusert boareal og gir økt bokvalitet.

Mobilhjem tilbys i tre størrelser. Fra 13 til 31 m2, med betegnelsene Small, Medium og Large, og er konstruert med tanke på å kunne flyttes med vanlig lastebil. Plassering på pælefundamentering gjør at det blir minimal skade på terreng. Skal enhetene stå under 2 år kan du søke om midlertidig oppsett.

 

Sted: Hvor som helst

Program: Hva som helst

Tiltakshaver: Hvem som helst

Ferdigstilt: Når som helst

Areal: 13 kvm, 21kvm og 31 kvm

Arkitekt: Fjord Arkitekter

Interiør: Fjord Arkitekter

Entreprenør: Fjord Entreprenører

 

 

FA # 010 - 13

FA # 010 - 13 inneholder bad, kjøkken, sove- og spiseplass. Den er liten nok til å føle intimitet og stor nok for to mennesker over en kortere tidsperiode.

 

 

Inkludert: Bad, kjøkken, klesskap, oppvask- og vaskemaskin.

Tilvalg: Dobbelseng og spisebord.

Boligareal: 13 kvm.

Bruttoareal: 18,3 kvm.

Innvendig takhøyde: 2.6 meter.

Utvendig høyde: 3.5 meter.

Vekt: ca. 5000 kg.

 

FA # 010 - 22

FA # 010 - 22 vil fungere fint som en ekstra boenhet for to personer, eller som et kontor for to til tre personer. Du kan kjøpe en pod med eller uten innredning.

FA # 010 - 22

 

 

Inkludert: Soverom, bad, klesskap, kjøkken, oppvask- og vaskemaskin.

Tilvalg: Dobbelseng og spisebord.

Boligareal: 21,5 kvm.

Bruttoareal: 28,5 kvm.

Innvendig takhøyde: 2.6 meter.

Utvendig høyde: 3.5 meter.

 

 

 

 

Inkludert: To soverom, bad, klesskap, kjøkken, oppvask- og vaskemaskin.

Tilvalg: Dobbelseng og spisebord.

Boligareal: 31 kvm.

Bruttoareal: 40 kvm.

Innvendig takhøyde: 2.6 meter.

Utvendig høyde: 3.5 meter.

 

 

 

Kluster

Mobilhjemmene kan kobles sammen til en samling av flere enheter, såkalte kluster. Hver modul er en fullverdig boenhet med utvendig adkomst. De tre ulike størrelsene kan varieres fritt i sammenkoblingen, og to enheter kan også settes oppå hverandre. I tillegg til å skape ulike muligheter for å bo og arbeide, kan klustere skape spennende og interessante rom mellom enhetene og også fine halvprivate uteplasser.

Alle mobilhjemmene leveres med hurtigkoblinger for enkel og rask tilkobling til eksisterende vann-, elektrisitets- og avløpsanlegg. Som et alternativ kan enhetene knyttes til oppsamlingstank, minirenseanleggtank, etc.