Vi er et ungt arkitektkontor med høye ambisjoner for kvaliteten på arkitekturen og prosjekteringstjenestene vi leverer. Vårt mål er å være et nytenkende arkitektkontor med høy kompetanse på god og bærekraftig arkitektur, ryddig prosess, moderne og effektive produksjonsmetoder. Vi søker å kombinere og integrere kunnskap på en mer effektiv og dynamisk måte, og vi samarbeider tett med alle ledd i bransjen, spesielt med produsenten. 

Siden starten har vi hatt fokus på bærekraftig utvikling og miljøriktig prosjektering. Daglig leder Finn Magnus Rasmussen har bred erfaring innenfor området, blant annet har han programmert flere arkitektkonkurranser med miljø som fokus, vært oppnevnt jurymedlem for NAL og er passivhusrådgiver i "Lavenergiprogrammet”. 

Vi benytter også flere prosjektansatte, og oppnår på denne måten en fleksibel kapasitet og samtidig et dynamisk fagmiljø. Vårt kontorfellesskap i Bjerregaardsgate 1A deles med folk i bransjen som bidrar til et dynamisk og spennende miljø.

 

L_Camillahj_FjordA21_preview.jpg

Finn Magnus Rasmussen
Arkitekt MNAL/ Daglig leder
+47 40 41 61 61
finn[at]fjordgruppen.no                                     

Utdannet fra Bergen Arkitektskole og NTNU, 2006.

Finn er firmaets motor, og sørger for at vi andre har nok å gjøre. Han har en tendens til å komme på nye gründerkonsepter, men trives også veldig godt som arkitekt, og mener det er verdens beste yrke. Finn har en skjult drøm om å være DJ på kveldstid, men har heldigvis ingen talent innenfor det yrket. 

L_Camillahj_FjordA17_preview.jpg

Ole Henrik Hiorth
Arkitekt MNAL / Partner
+47 41 44 13 82
ole[at]fjordgruppen.no

Utdannet fra NTNU i 2011, med utveksling til Kunstakademiets Arkitektskole, København, og Technische Universität, Wien.

Ole er en arbeidshest som liker å sitte ut over kveldene. Han er mannen som har sjekklistene i orden, og sørger for at det blir kvalitet i alt fra arkitektur til det administrative. Han har en undertrykt forkjærlighet til postmodernismen, men hans byggverk viser heldigvis en mer rasjonell, raffinert og saklig tilnærming til arkitekturen. Ole er en jovial fyr som kunnet jobbet med hva som helst, og fått det bra til.

 
L_Camillahj_FjordA19_preview.jpg

Maria Inês Correia
Arkitekt
+47 94 42 91 57
ines[at]fjordgruppen.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utdannet fra Dep. de arquitectura, F.C.T. Universidade de Coimbra, Portugal i 2011 med utveksling til Fakultetet Bouwkunde, Nederland.

Inês blir svært utålmodig hvis hun ikke har nok å gjøre, og jobber like effektivt som for to. Hun er en reser med tegneprogrammet, og lager mulighetsstudier med venstrehånden, mens hun tegner byggdetaljer med høyre. Hun er en dedikert arkitekt, men hvis hun skulle funnet seg et annet yrke ville det vært vinbonde i Duro i Portugal. 

 
L_Camillahj_FjordA18_preview.jpg

Shirin Celine Yazdani
Arkitekt
+47 40 51 20 01
shirin[at]fjordgruppen.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utdannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler
for Arkitektur, Design og Konservering i 2015.

Shirin trives med alle type oppgaver, og er en potet som kan brukes til alt. Hun er kontorets regelrytter, og gir seg ikke før hun har oversikten. Hun har en utsøkt estetisk smak og har en nydelig strek. Shirin er kontorets trivselsansvarlig, og før blodsukkeret hos oss andre rekker å synke har Shirin servert ting med sukker på. Skulle Shirin funnet seg et annet yrke måtte det vært som gartner i Botanisk hage. 

L_Camillahj_FjordA20_preview.jpg

Martin Håskjold Larsen
Ingeniør
+47 47 83 08 64

Martin[at]fjordgruppen.no

 

 

Martin er byggingeniøren som kan tenke utenfor boksen, og lar konstruksjon og bygningsfysikk også handle om det estetiske. Han forstår arkitektenes intensjoner, prosjektets økonomiske begrensninger, Newtons fysiske lover, og forener dette til ingeniørkunst. I tillegg er han morsom til ingeniør å være. Hvis Martin må finne seg et annet yrke, ville det vært som viltforvalter på Finnmarksvidda.