Fjord Arkitekter søker praktikant / tilkallingshjelp

Fjord Arkitekter søker en, eller flere arkitektstudenter til forefallende arbeid som oppmåling, opptegning, visualisering, presentasjoner m.m. Vi trenger ofte hjelp på kort varsel, men arbeidsoppgavene vil som regel være mulig å utføre utenfor normal arbeidstid slik at jobben er mulig å kombinere med studiene. Arbeidsmengden vil variere. Gode ferdigheter i Archicad, Indesign, et renderprogram, og Photoshop er en forutsetning. Norsk/skandinavisk språk er en fordel. Vi ønsker snarlig tiltredelse.

 Søknad med vedlagt CV, utvalgte prosjekteksempler/illustrasjoner og evt. referanser sendes til soknad@fjordgruppen.no

 Fjord Arkitekter er et ungt arkitektkontor med 4 ansatte, alle under 40 år. Vi holder til i et hyggelig kontorfelleskap på St.Hanshaugen sammen med to andre arkitektkontor og et grafisk design-byrå. Vi jobber hovedsakelig med boliger i alle varianter og størrelser.

Fjord Plakat Praktikant Kvadrat.jpg